روغن بادام شیرین خوراکی نوشاد
- روغن بادام شیرین نوشاد، اثربخش در بهبود کوفتگی، لک های پوستی و سرفه
- دارای خاصیت رطوبت رسانی موثر به واسطه داشتن اولئیک اسید
- روغن بادام شیرین نوشاد، کارآمد در حفظ سلامت پوست و مو
- فرآوری شده از بادام شیرین به روش کلدپرس
خواص روغن بادام شیرین
روغن بادام شیرین (Oleum amygdalae) دارای خواص ضدالتهابی، تقویت کنندگی سیستم ایمنی، دارای اثرات مثبت قلبی و مفید در بیماریهای گوارشی مانند سندروم روده تحریک پذیر است. به علت ویژگیهای روغن بادام شیرین، در مکاتب مختلف طب سنتی مانند طب ایرانی، چینی، هندی و یونانی این روغن را برای بهبود مشکلات پوستی مورد استفاده قرار میدادند که امروزه نیز شاهد استفاده گسترده از این روغن در صنایع آرایشی بهداشتی هستیم. روغن بادام سرشار از بتا زوسترول، اسکوالن و آلفا توکوفرول است که همگی از ترکیبات مهم برای داشتن پوست سالم هستند. بادام یک منبع غنی از اسیدهای چرب ضروری، کربوهیدرات و پروتئین است و دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است.
خواص روغن بادام شیرین در طب سنتی
بادام که در منابع طب سنتی به نام لوز نیز شناخته میشود، دارای خواص بسیار متعددی است. دو نوع معروف بادام، بادام شیرین و بادام تلخ است. بادام شیرین دارای طبع گرم رو به معتدل و تر است و بادام تلخ دارای طبع گرم و خشکتر از بادام شیرین است. روغن بادام شیرین در طب سنتی به تنهایی یا به همراه گیاهان دیگر برای مصارف مختلف مورد استفاده قرار میگرفت.
روغن بادام شیرین با توجه به تری که دارد به عنوان رطوبت بخش مغز فواید بسیاری دارد و در کنترل نوع خاصی از صرع میتواند اثرات مثبت داشته باشد.
در کنار این موارد که در کتب طب سنتی مورد اشاره قرار گرفتهاند، خواص دیگری نیز برای روغن بادام شیرین گفته شده است. تقویت عملکرد ذهنی، تقویت بینایی و کمک به رفع مشکلات مربوط به شنوایی، موثر در التیام بیماریهای مربوط به ریه، معده، کلیه و سوزش ادراری از جمله فوایدی است که در منابع طب سنتی مورد اشاره قرار گرفتهاند. در کنار فواید استفاده موضعی از روغن بادام شیرین، در بیشتر موارد از روغن بادام تلخ برای مشکلات پوستی و خارجی استفاده میشود.
روغن بادام شیرین سرد است یا گرم
روغن بادام شیرین دارای طبع گرم رو به معتدل و تر است در حالی که روغن بادام تلخ طبعی گرمتر با رطوبت کمتر دارد.
خواص روغن بادام شیرین برای پوست صورت
در مکاتب طب سنتی از روغن بادام شیرین برای درمان مشکلات پوستی ناشی از خشکی مانند پسوریازیس و اگزما استفاده میکردند. علاوه بر این شواهد نشاندهنده خواص مثبت روغن بادام بر روی اسکارهای برجسته ناشی از جراحی دارد. علاوه بر اینها روغن بادام شیرین به علت تر بودن، باعث نرم و شفاف شدن پوست میگردد. روغن بادام در صنایع آرایشی و بهداشتی به عنوان افزایش دهنده نفوذ مواد به پوست، مرطوب کننده و بازسازیکننده پوست استفاده میشود. علاوه بر این چون روغن بادام شیرین غیرکومدوژنیک (عواملی که با بستن منافذ پوست باعث ایجاد جوش میشوند) بوده و سمیت و تحریک کنندگی پوستی ندارد، در صنایع آرایشی بهداشتی به وفور مورد استفاده قرار میگیرد.
طرز استفاده از روغن بادام شیرین برای پوست
روغن بادام شیرین را پس از شستن پوست و در حالی که پوست کمی مرطوب است، میتوانید مستقیما روی پوست خود استفاده نمایید. بسته به نیاز و هدف استفاده از این روغن، یک تا سه بار میتوان در طول روز از روغن بادام شیرین استفاده کرد. همچنین برای بهرهگیری بهتر و بیشتر از خواص این فراورده، استفاده از محصولاتی که دارای روغن بادام شیرین در کنار سایر فراوردههای طبیعی است، توصیه میشود.








نقد و بررسی وجود ندارد.